xgene royale cream dr ismail 0148040578

Xgene Royale cream ialah cream untuk sapuan pada alatzakar dan batang lelaki . Ia adalah hasil formulasi Dr Ismail Tambi, pakar sakit tuan di malaysia . Ramuannya adalah Tongkat Ali dan bahan-bahan lain yang selamat dan halal digunaakan . Ini dibu digunakan sebagai bahan terapi, penjagaan zakar dan batang lelaki , memantap dan menyegarkannya zakar dan batang lelaki dan ada yang jadi panjang dan besar.

xgene royale cream malaysia

krim xgene royale

Xgene Royale cream zakar dan batang lelaki Lelaki Pertama Di Malaysia lulus kkm
JOm..difomulasi oleh doktor ismail thambi

Losyen Muka Ada, Losyen Tangan Ada, Losyen Badan Ada, Losyen Kemaluan atau zakar dan batang lelaki Ada?

Muka Nak Cantik, Tangan Nak Lembut, Badan Nak Wangi, Kemaluan Dibiarkan? Lap-Lap Dengan Towel Je?

cream XGENE Royale

model lama xgene je nama nya

krim xgene royale

xgene royale dr ismail

Penemuan Yang Ditunggu Oleh Kaum Lelaki Selama ini…

Apa itu cream Sapuan Xgene Royale?
Xgene Royale
Apa itu cream Xgene Royale?

Disyor Kepada Mereka Yang Mahukan Kesegaran Alat Kelamin Secara Berterusan….
Xgene adalah adunan Tongkat Ali yang mampu meresap terus ke dalam badan zakar dan batang lelaki bagi memberi impak optimum…
Senjata Paling Berharga Kepada Lelaki.

xgene royale

..

Apakah yang anggota yang paling berharga kepada lelaki, kalau tidak alat kelamin. Setiap lelaki mahu alat kelaminnya dapat berfungsi dengan baik pada sebarang masa dan sebarang lokasi.

Satu daripada cara memastikan zakar dan batang lelaki dapat berfungsi dengan baik ialah menjaga kesihatan, kesegaran, kesuburan dan kemantapannya. Pakar-pakar mengesyorkan supaya setiap lelaki menyegar dan membelai alat kelamin (zakar dan batang lelaki) sekurang-kurangnya 2 kali sehari.

Mungkin sudah ada di pasaran berbagai cream bagi menjaga dan membelai alat kelamin lelaki, tetapi tidak diketahui tahap keselamatan dan kehalalannya.

Mengapa XGENE Royale cream Bagus?

Xgene cream begitu bagus kerana bahan utamanya ialah Tongkat Ali. Tongkat Ali telah terkenal sejak berzaman kerana ia berupaya menyumbang kepada kekuatan tenaga batin lelaki. Yang kelainan Xgene ini disapu terus pada alat kelamin bagi memberi impak langsung.

cream ini dihasilkan dari penyelidikan Dr. Ismail Tambi, doktor pakar sakit tuan yang terkenal di tanah air dan dunia. Ramuan utamanya adalah Tongkat Ali berserta bahan unik lain hasil formulasi beliau.

Mengapa anda kena pakai cream XGENE Royale cream

Faktor permakanan, gaya hidup zaman moden dan kekurangan senaman boleh memberi kesan negatif kepada badan dan juga alat kelamin.

Pembuluh dan urat saraf pada zakar dan batang lelaki mungkin ada yang tersumbat oleh lemak dan kolestrol dan ia mengganggu kelicinan perjalanan darah dan menyebabkan alat kelamin tidak berfungsi secara optimum.

Apakah Tujuh kelebihan dan khasiat XGENE Royale?
Xgene
Kebaikan Xgene Royale

zakar dan batang lelaki Anda Mahu Kelihatan Cantik dan putih ? Sapukan dengan Xgene Royale cream setiap hari
– zakar dan batang lelaki anda bagaimana?
– Lihat perbezaannya, sebelum dan selepas… guna xgene.kesan seperti remaja
Bagaimana cream XGENE Royale Bertindak pada zakar dan batang lelaki anda ?

Bahan dan formulasi Tongkat Ali yang ada dalam XGENE Royale bertindak melalui penyerapan terus ke dalam alat kelamin. Formulasi Xgene Royale akan mengaktifkan balik serta memberi tenaga kepada sel (phosphorylate cell) yang dapat menguat dan memantapkan sel dalam zakar dan batang lelaki.
Siapa Yang patut Menggunakan XGENE Royale cream ni?

Semua lelaki diidunia patut menggunakannya kerana ia adalah cream bagi menjaga zakar dan batang lelaki dan mengekalkan ketegangan zakar dan batang lelaki anda
sesuai untuk isteri bagi hadiah pada isterinya

 

Bagaimana Cara Menggunakan xgene royale ni
cream ini digunakan sekurang-kurangnya dua kali sehari sapu dengan lembut saja , dan biasanya selepas mandi (pagi dan petang).
Ia disapu secara membelai dan lembut di seluruh zakar dan batang lelaki seperti pakai minyak rambut daripada kepala sampai ke pangkalnya selama 3-4 minit.
Satu tiub XGENE Royale boleh digunakan sehingga sebulan tengok cara guna

Adakah XGENE Royale cream dapat membesar, memanjang dan menjadikan zaakr bertahan lama?

ada customer saya dah jadi tambah size dlm masa seminggu je,ada yang keluar batu karang

 

cream XGENE Royale berupaya meningkatkan peredaran darah. Apabila aliran darah dapat berjalan dengan lancar, pembesaran dan pemanjangan zakar dan batang lelaki akan terjadi secara semulajadi, di samping memberikan daya tahan lama zakar dan batang lelaki semasa hubungan intim.
Sperma juga akan bertambah akibat kesan langsung peningkatan kesihatan zakar dan batang lelaki.
A

Pengalaman pengguna saya guna xgene

zakar dan batang lelaki dari jarang tegang terus tegang..ardy dari indonesia
cream XGENE Royale selamat dan halal digunakan.

B

bat xgene royale gunung terbagus dari tok ayah ramuan tradisi lintah yang sangat amat bagus dan memberikan efek sangat bagus kepada lelaki yang mengamalkannya. Ianya dihasilkan dengan penuh teliti dengan ramuan yang telah berbukti berkesan untuk menguatkan zakar dan batang lelaki lelaki. Rasailah nikmat hubungan intim yang istimewa dan pasti memberangsangkan dengan isteri anda selepas menggunakan xgene royale tok ayah tok ayah ini. Melalui kelebihan herba melayu dan xgene royale tok ayah gunung asli ini akan menjadikan senjata lelaki zakar dan batang lelaki kuat, kukuh, bertenaga, tahan lama, berurat dan lebih berotot.Mengandungi ramuan lintah, belut, minyak jarak dan pelbagai akar kayu dan herba yang terpilih bagi membantu mendapatkan saiz zakar dan batang lelaki yang menjadi idaman anda, menegangkan dan memanjangkan saiz zakar dan batang lelaki, menegang payudara wanita, dan rawatan urutan urat saraf.

Ketahuilah segala rahsia yang kami sediakan untuk anda. Dirumus khas secara tradisional oleh pakar urut terkemuka. Ia terbukti memberi kesan yang optima untuk memulihkan zakar dan batang lelaki yang , kecil dan lebih berurat. Rumusan yang kami sediakan ini cukup memberi kepuasan kepada anda dan pasangan anda.
slogan kami: KEPUASAN ANDA KEBANGGAAN KAMI . xgene royale tok ayah gunung telah diolah dengan herba melayu dan lintah terpilih sehingga menjadi xgene royale tok ayah gunung asli terbagus. Tanpa bahan kimia dan pengawet, minyak ini suci serta semula jadi dan tiada kesan sampingan serta amat mustajab untuk lelaki
Perubatan tradisional sejak berabad-abad yang lampau. Dengan tidak merebut kekuasaan Allah SWT lintah gunung telah diolah dengan herba terpilih sehingga menjadi xgene royale tok ayah.Tanpa bahan kimia dan pengawet,minyak ini suci serta semula jadi dan tiada kesan sampingan,xgene royale tok ayah ini dapat mengatasi masalah ketumpulan kaum lelaki dengan senjata yang mengembalikan keharmonian suami isteri,Insya Allah dengan izin Allah SWT

 

KEGUNAAN xgene royale tok ayah GUNUNG ADALAH:-

1)Membesarkan penis(zakar dan batang lelaki)
2)Bagi keras dan tahan lama
3)Lambat pancut
4) xgene royale tok ayah ini bila dicampur denganbawang merah kecil dapat menyembuhkan sakit pinggang,lutut,lenguh-lenguh dan masuk angin

guna sekali xgene royale tok ayah bersama pam dan alat panjangkan zakar dan batang lelaki proextender dan pam zakar dan penis lelaki dan batang lelaki air

Baru power???

kesan guna xgene royale

 

 

xgene royale tok ayah dan pam
Cara-cara mengunakanya:-
1)botol digoncang dahulu sampai sebati jadi putih
2)sapukan minyak ini bahagian penis(zakar dan batang lelaki)di sebelah atas,bawah kiri dan kanan
3)urutlah sambil picit-picit sehingga minyak terasa agak kering(rehat sekurang-kurangnya 5-10minit)
4)lakukan secara teratur dari pangkal ke hujung,lakukan 2kali sehari pada waktu pagi dan malam sekurangnya 2-5minit urutan

Juga sesuai untuk:
-zakar dan batang lelaki tunduk ke bawah (patah tandan)

 

-zakar dan batang lelaki bengkok
#ubat besar zakar dan batang lelaki xgene ubat kuat yang lulus ujian kkm dan ada sijil

#ubat besar zakar dan batang lelaki xgene terbukti menjadi sebab itu ada sijil kkm

Jadilah lelaki yang mempunyai zakar dan batang lelaki yang kuat dan mantap dengan ubat yang semulajadi yang halal dan juga tiada kesan sampingan pada zakar dan batang lelaki anda

Soalan berkaitan adakah xgene royale(FAQ)

 

1.adakah xgene royale tok ayah berkesan?
ya ramai pakai sebulan je nampak kesan cuma kena urut dengan betul
2.adakah xgene royale tapa sama dengan tok ayah
tidak tak sama xgene royale tapa warna hitam tok ayah warna putih
3.adakah xgene royale papua asli sama dengan tok ayah?
tidak tak sama tok ayah dibuat di malaysia
4.adakah xgene royale gunung tok ayah ori?
yer ori dari kilang dan seratus peratus herba asli
5.adakah xgene royale tok wan sama dengan tok ayah?
tak sama
6.adakah xgene royale asli dari tok ayah?
ya minyak kami asli dan ori
7.adakah xgene royale gunung hijau sama dengan tok ayah?
tak sama kami jenama tok ayah dirumus khas
8.adakah xgene royale gunung belacak sama dengan tok ayah?

 

tak sama

9.adakah xgene royale gunung tok wan sama dengan tok ayah?
tak sama
10.adakah xgene royale dengan belacak sama?
tak sama xgene royale tok ayah lagi power
11.adakah xgene royale asli papua? jauh beza produk melayu

 

tidak lain sekali
12.adakah xgene royale asli tok wan sama? tidak

13.adakah xgene royale awang hitam sama dengan tok ayah? tidak sama

14.adakah xgene royale asli kalimantan sama dgn tok ayah?tidak sama

15.adakah xgene royale asli warisan tok batin sama dgn tok ayah tidak sama

16.adakah xgene royale arjuna sama dengan tok ayah? lain sama sekali

17.adakah xgene royale asli online ?yer produk kami asli dan selamat beli online

18.adakah xgene royale asli malaysia?yer asli kami jual yang asli sahaja kilang kami buat yang ori saja di malaysia

19.adakah xgene royale bukit dan gunung sama?yer sama

20.adakah xgene royale bahaya digunakan dengan pam zakar dan penis lelaki dan batang lelaki handsome up ?tidak sama sekali ramai pakai ok dan terbukti


urut dan pam dengan minyak linta lagi power
21.adakah xgene royale berkesan jika kita urut ??yer berkesan biasa sebulan berkesan urut dengan yakin dan guna aturan nya
22.adakah xgene royale besarkan zakar dan batang lelaki?ramai pakai zakar dan batang lelaki jadi besar dan mantap berurat
23.adakah xgene royale di brunei?kami boleh pos kesana hubungi 0148040578 untuk order
24.adakah xgene royale borong harga?pm kami kami akan hantar borong harga jika nak beli borong
adakah xgene royale berkesan ke untuk naikkan zakar dan batang lelaki?yer ramai pakai ok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *