xgene royale dr ismail thambi produk terhebat

XGENE Royale @ XGENE Royale CREAM? Krim zakar terhebat clinical proven oleh dr ISmail thambi

xgene dr ismail thambi

X-GENE Royale adalah Cream(krim) sapuan untuk luaran, bukan krim yang dipakai on the spot seperti ubat tahan lama yang lain
iaitu krim ini digunakan untuk sapuan terus ke bahagian alat kelamin lelaki. Untuk kesihatan zakar
XGENE Royale CREAM merupakan FORMULASI KHUSUS OLEH DR. ISMAIL TAMBI (PAKAR SAKIT TUAN). Beliau sekarang di Damai Service hospital
Kegunaannya untuk menyegarkan dan memantapkan dan menguatkan alat kelamin bagi lelaki.
Xgene royal berkesan Menjadikannya alat kelamin gagah,kuat dan mantap secara semula jadi.Tanpa pil bahaya,tanpa minyak dan juga tidak perlu suntikan

Kenapa perlu menggunakan anda guna XGENE Royale?
Faktor pemakanan anda dan gaya hidup pada masa kini memberikan kesan terhadap tahap kesihatan lelaki termasuk kesihatan alat kelamin,
pembuluh darah pada alat kelamin tersumbat disebabkan oleh lemak dan menyebabkan aliran darah menjadi kurang lancar serta menjadikan alat kelamin lelaki menjadi kurang sihat tanpa disedari.

Bagaimana krim XGENE Royale bertindak pada zakar anda ?
Bahan aktif dan FORMULASI dari TONGKAT ALI yang terkandung di dalam XGENE Royale bertindak melalui serapan terus kepada alat kelamin anda . Ini
Serapan menjadi sangat optimum kerana krim XGENE Royale diperbuat dari bahan asas (base) yang khas untuk bertindakkan sebagai egen penyerapan.
FORMULASI XGENE Royale akan mengaktifkan kembali serta memberikan tenaga kepada sel (phosphorylate cell) yang dapat menguat dan memantapkan sel pada alat kelamin.

Bila kesan penggunaan XGENE Royale dapat dilihat pada alat kelamin?
Kesan pengunaan XGENE Royale dapat dilihat dalam tempoh 3 ke 7 hari jika XGENE Royale digunakan hari-hari selepas mandi.
Antara kesan yang dapat dirasai ialah tahap ereksi atau ketegangan alat kelamin mula meningkat dan menjadikan alat kelamin segar secara semulajadi.

Adakah XGENE Royale dapat MEMBESARKAN, MEMANJANGKAN dan menjadikan alat kelamin dapat BERTAHAN LAMA semasa hubungan intim?
Apabila aliran darah dapat berjalan lancar dan otot alat kelamin kembali segar,
pembesaran dan pemanjangan alat kelamin akan terjadi secara semula jadi tanpa ubat ubatan disamping memberikan daya tahan alat kelamin untuk bertahan lebih lama semasa hubungan intim.
Bukan itu sahaja, penghasilan sperma juga akan turut bertambah akibat dari kesan langsung peningkatan kesihatan alat kelamin.
ada customer saya yang keluar batu karang setelah pakai krim ini

Siapa yang harus mengunakan XGENE Royale?
XGENE harus digunakan oleh setiap lelaki bagi menjaga dan mengekalkan kesegaran alat kelamin.
Sesuai untuk mereka yang sedang membuat persedian untuk alam perkahwinan dan mereka yang sudah berkahwin.

keyword menarik:

  • xgene cream di farmasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *