pam bathmate malaysia malaysia

pam bathmate malaysia jual beli di malaysia
Pam zakar dan penis anda terbukti pam bathmate malaysia kami ajen di malaysia akan memberikan harga terbaik buat anda

zakar dan penis anda anda terbahagi ada 3 bahagian saluran; 2 bahagian saluran yang besar (bahagian atas zakar dan penis anda) ialah tisu ketegangan (Corpora Cavernosa), dan 1 saluran kecil (bahagian bawah zakar dan penis anda); iaitu laluan kencing dan berejakulasi dari (Corpus Spongisum).Apabila zakar dan penis anda anda dalam keadaan tegang otak kita akan merembeskan hormon, yang mana akan menghantar darah ke bahagian zakar dan penis andaanda , untuk memenuhi tisu ketegangan zakar dan penis anda .

 

BERITA BAIKNYA ialah zakar dan penis anda anda sebenarnya boleh diubah kepada lebih besar, panjang dan kuat dengan menggunakan pam pam bathmate malaysia
Semakin kerap anda menggunakan pam pam bathmate malaysia, semakin mengembanglah ia dan membolehkan lebih banyak darah diisi di dalamnya. Ianya seolah-olah latihan ahli bina badan, tetapi anda membina otot zakar dan penis anda anda hanya di bilik air.


pam pam bathmate malaysia direka dengan mengira tekanan mampatan minima untuk mencapai tekanan pengembangan yang maksima; bagi mendapatkan pertumbuhan yang maksimum dan ketidakselesaan yang paling rendah. Lebih tinggi tekanan air dalam pam pam bathmate malaysia, lebih tinggi dan besar zakar dan penis anda anda mengembang dan memanjang.
Tekanan air ini akan menjadikan keadaan dalam pam pam bathmate malaysia seperti vakum penyedut pam pam bathmate malaysia menggunakan Teknologi Hijau yang menyamankan anda ketika melakukan senaman zakar dan penis anda!! Memang menarik, senang, menyeronokkan dan berkesan.
PERHATIAN: Untuk mendapatkan situasi ‘sealant’ atau mampat udara sepenuhnya, pengguna pam bathmate malaysia harus memastikan pangkal zakar dan penis anda bersih dari bulu kemaluan
Tempahan

pam bathmate malaysia yang kami jual di malaysia jenis hercules dan x30

 


pam bathmate malaysia hercules dan x30(ada span)
Tiada cara yang lebih mudah, selamat dan berkesan untuk membesarkan dan memanjangkan zakar dan penis anda anda berbanding pam bathmate malaysia. pam bathmate malaysia buatan UK ini terjamin 100% dapat membesarkan dan memanjangkan zakar dan penis anda anda. Ye zakar dan penis anda anda. pam bathmate malaysia bukanlah seperti Pam zakar dan penis anda yang lain menggunakan angin tetapi sebaliknya pam bathmate malaysia menggunakan air. Ya, menggunakan air jadi ianya selamat, pam bathmate malaysia tidak menyakitkan dan pam bathmate malaysia 5X lebih berkesan dari pam zakar dan penis anda yang lain. Ya kamitawarkan pam bathmate malaysia murah dengan harga agen buat anda semua.

pam bathmate malaysia ini dijual sekali dengan tali pengantung strap untuk memudahkan pengguna. Biasanya UK, tali ini dijual asing tapi kami pakejkannya sekali untuk memudahkan jualan dan menjimatkan kos anda.

zakar dan penis anda Lebih Besar, Lebih Mantap,kuat dan selamat, Lebih Stamina Dengan pam bathmate malaysia!

pam bathmate malaysia adalah cara yang lebih selesa, mudah dan semulajadi untuk mendapatkan saiz zakar dan penis anda yang diingini. Anda boleh menggunakannya di tiub mandi, shower atau paip air.
Khasiat pam bathmate malaysia Full Set With Belt

pam bathmate malaysia Menambah kepanjangan zakar dan penis anda 1-3 inci
pam bathmate malaysia Menambah kelebaran zakar dan penis anda
pam bathmate malaysia zakar dan penis anda lebih mantap
pam bathmate malaysia Menambah stamina seksual
pam bathmate malaysia Membesarkan kepala zakar dan penis anda
pam bathmate malaysia Hentikan pancutan pramatang
pam bathmate malaysia Membantu meluruskan zakar dan penis anda yang bengkok

pam bathmate malaysia murahCita-Cita Tanpa Usaha = Sia-sia
Cara Penggunaan

Lihat video disini:

https://www.youtube.com/results?search_query=how+use+pam bathmate malaysia

Isi pam pam bathmate malaysia dengan air.
Tahan bawah pam pam bathmate malaysia dengan tapak tangan supaya air tidak keluar semula.
Masukkan zakar dan penis anda kedalam pam bathmate malaysia dan tekan pam bathmate malaysia untuk hasilkan tekanan.
Teruskan mandian anda. Jika perlu, tekan lagi pam bathmate malaysia.
Selepas 15 minit, tekan “release valve” di atas pam bathmate malaysia untuk keluarkan pam bathmate malaysia dari zakar dan penis anda anda.

Perhatian! Tidak digalakkan penggunaan melebihi 20 minit satu sesi semasa guna pada zakar dan penis anda anda

TEMPAHAN :
Harga : RM 280.00 termasuk kos pos (RM 290.00 untuk Sabah/Sarawak)
Maybank : 111105040375 (Mohd Amir Waffi)
wechat : amirwaffi
selepas buat bayaran, sila sms : pam bathmate malaysia , nama penuh, alamat pos, jumlah bayaran dan qty ke 014-8040578
SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok pam bathmate malaysia ? (nama anda) ke 014-8040578

 

Kami ajen di malaysia yang menjual pam bathmate malaysia malaysia.kami menjual secara online ke sabah,sarawak,johor bharu,shah alam,melaka,pahang,kedah,perlis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *