3 cara membesarkan zakar dan memanjangkannya

tahukah anda ada 3 cara membesarkan zakar dan memanjangkannya dengan pantas

cara-membesarkan-zakar

1.Pam terbaik untuk zakar anda iaitu bathmate lihat review

 

produk membesarkan zakar

Jika awak seperti saya, awak mungkin berasa kurang daripada mencukupi pada satu ketika dengan saiz zakar awak.

Saya ingat hanya beberapa tahun yang singkat lalu berasa begitu tidak selamat mengenainya bahawa saya benar-benar merosakkan peluang untuk menjadi intim dengan wanita. Pada masa yang saya tidak pun benar-benar kecil, lebih dalam julat purata seperti kebanyakan lelaki, tetapi psikologi saya tidak dapat lalu ia.

Pada ketika itu bahawa saya membuat keputusan saya untuk mendapatkan zakar yang lebih besar dan saya bertekad untuk mencari cara-cara yang terbaik dan paling berkesan untuk melakukannya.

Perkara pertama yang saya lakukan adalah untuk mula mengambil pil zakar yang berbeza dan tambahan peningkatan lelaki, ada yang bekerja dengan hebat dan saya sangat mengesyorkan. Selain ereksi batu-keras dan daya tahan awak, mereka memberikan unit awak dipam rupa dan ia kekal penuh banyak di bawah sana. Yang banyak membantu memberi keyakinan saya rangsangan.

Bath MateHowever, peningkatan saiz yang saya dapat adalah minimum, dan untuk mendapatkan keuntungan lebih ketara Saya mula menyedari saya perlu sesuatu yang lebih. Saya melakukan banyak kerja rumah dan tahu bahawa menggunakan extender kualiti yang baik atau pam akan menjadi pilihan yang terbaik, tetapi malangnya memutuskan untuk pergi laluan yang murah dan membeli sebuah pam udara murah.

Kesilapan besar.

 

 

Perkara itu adalah aneh yang paling tidak selesa pernah saya digunakan. batang saya akhirnya jadi sakit, bengkak dan lebam ia kelihatan seperti ia mendapat dilanggar oleh sepasang bilah roller.

Sekarang, tiada apa-apa yang salah dengan menggunakan pam zakar udara, mereka berfungsi apabila digunakan dengan betul. Pengajaran utama untuk mengambil di sini adalah kepentingan kualiti produk.

Walau bagaimanapun, pada masa yang pemikiran menggunakan satu lagi pam udara (walaupun yang berkualiti tinggi satu) takut neraka daripada saya. Saya akhirnya mendapat extender zakar yang baik dengan hasil yang hebat (awak boleh membaca ulasan yang di sini).

Beberapa ketika kemudian adalah apabila saya mula-mula menjadi sedar akan pam zakar Bathmate hidro. Ia menggunakan air bukan udara untuk lebih walaupun taburan tekanan dan menambah keselesaan.

Ia adalah 250% lebih cekap daripada pam udara. awak boleh menggunakannya semasa awak mandi. Ia mendapat sambutan hangat, guys berkata ia benar-benar bekerja.

Jadi, walaupun saya lebih gembira sekarang dengan saiz zakar saya (terima kasih kepada extender), saya masih tidak dapat menahan memberi Bathmate mengepam cuba.

Soalan pertama saya, walaupun, adalah: “yang mana satu untuk mendapatkan”?
Hercules, Goliat, Hydromax, Hydromax Xtreme – Satu adalah Hak Untuk awak?

Pada mulanya terdapat Hercules dan Goliath: model perdana Bathmate. Hercules adalah unit bersaiz stawakrd dan Goliath adalah pam zakar hidro terbesar di pasaran, manakala garis Hydromax yang pam Bathmate adalah versi baru dan lebih baik yang menyampaikan 30% lebih kuasa, yang benar-benar membantu untuk mempercepatkan keputusan awak.

Kesemua model berkongsi ciri-ciri yang sama. Untuk satu, mereka semua serba lengkap dengan tiada bahagian tambahan (kecuali Hydromax Xtremes, termasuk pam tangan).

Mereka semua mempunyai skala pengukuran yang boleh dilihat dan injap pelepasan pada akhir. juga mereka semua telah direka secara ergonomik gaiters yang mewujudkan suatu meterai terhadap tulang kemaluan, mencegah kehilangan sedutan samping mengekalkan keselesaan maksimum.

Jadi mari kita lihat apa yang membuat setiap versi unik:

Hercules – Ini adalah asal stawakrd bersaiz Bathmate dan ia sesuai untuk lelaki dengan panjang tegang zakar sehingga 7 “. Ia mempunyai kapasiti panjang maksimum 8.5 “dan lilitan maksimum 6.7”, jadi jika awak sudah sekitar panjang itu atau yang lebih besar awak akan memerlukan sesuatu yang lebih besar. Saiz ini pam (dan juga yang ini X30) akan menjadi pilihan terbaik untuk kebanyakan lelaki. Hercules juga yang paling mahal dari kumpulan itu, tetapi jangan biarkan yang menipu kamu. Sesetengah lelaki mengatakan ia masih yang terbaik dan ia adalah salah satu yang saya digunakan sendiri.
Hydromax X20 – Model pengenalan sempurna bagi kebanyakan lelaki dengan yang di bawah tahap sederhana dengan purata saiz zakar (sehingga 5.5 “). Ia membolehkan peningkatan yang maksimum dalam panjang sehingga 7.5 “dan lilitan 5.5”.
Hydromax X30 – The Hydromax talian telah direka untuk mendapatkan hasil yang maksimum dalam masa yang singkat. Oleh semula mereka bentuk hala sistem injap dan belos bekerja, Hydromax meningkatkan sedutan sebanyak 30% berbanding edisi sebelumnya. The X30 adalah kira-kira saiz yang sama dengan Hercules, jadi ia juga akan menjadi patut terbaik untuk majoriti lelaki yang bersaiz sederhana di luar sana dengan banyak ruang untuk kenaikan. Jumlah maksimum pertumbuhan tersedia apabila menggunakan

 

cara ke dua dengan menggunakan alat tarik zakar proextender

membesarkan zakar

Proextender V3 adalah alat tambah saiz zakar lelaki yang terbaru di pasaran.

Beza antara ProExtender V3 dengan versi-versi proextender yang lain adalah ianya mempunyai pakej lengkap didatangkan

bersama getah silicon dan getah belt untuk keselesaan yang maksimum semasa memakainya dan memberikan kesan yang lebih efektif.

 

result berbeza mengikut indidividu

 

produk minyak lintah tok ayah

Dapatkan segera ProExtender V3 Original ini dengan segera

Kandungan Pakej dalam kotak

proextender

1.The ProExtender Device
2.Two Short Bars
3.Two Long Bars
4.One Soft Silicone Tube
5.One Foam Rings
6.Manual And Warranty Card
7.The For Men Only Penis Exercise CD
Length of the accessorie:
ProExtender Device: 12.2CM/4.8″
Shot Bar: 2.5 CM/1″
Long Bar: 5 CM/2″
Silicone Tube: 26 CM/10.3″

 

Ada lelaki yang MALU apabila saiz zakar mereka KECIL daripada saiz yang sepatutnya. Ada yang sekadar mahu zakar panjang untuk membuatkan ISTERI dan GADIS-GADIS ‘terpegun’dan dicemburui oleh rakan-rakan,manakala suami disayangi oleh ISTERI. Ada yang merasakan dirinye LELAKI PERKASA.

Tidak hairanlah Jika LELAKI terlalu obsesi dengan organ yang berada di celah kelangkang mereka!

Anda boleh cuba pembedahan plastik.Pemanjangan zakar melalui pembedahan dilakukan dengan cara memasukkan lemak dan memotong-motong bahagian tertentu agar zakar kelihatan besar dan panjang. Tetapi ia akan hanya membuatkan anda kurang daya sensitiviti, mati pucuk, kerosakan saluran kencing, Infeksi kuman dan kesakitan yang berpanjangan.

Lelaki semua ada persamaannya, semua inginkan zakar mereka agar panjang, besar dan lebar supaya kejantanan mereka terserlah dan dapat melayari bahtera rumahtangga bersama isteri tercinta
Oleh itu saya ingin memperkenalkan

proextender

alat tarik zakar proextender V3

alat tarik zakar proextender merupakan alat perubatan yang diletakkan pada luaran zakar,ia mengenakan daya tarikan secara beransur-ansur pada zakar .Beratus pengamal perubatan seluruh dunia telah mengesahkan keberkesanan alat tarik zakar proextender

alat tarik zakar proextender terdiri daripada cincin plastik asas, dua aci logam dengan sokongan plastik atas dengan band silikon.Keping plastik dibuat POM (bahan sintetik yang tidak terjejas oleh cecair dan mudah terbakar seperti alkohol). Band ini daripada silikon gred perubatan. Aci logam alat tarik zakar proextender diperbuat daripada aluminium iaitu keluli tahan karat

proextender-v3-original

ProExtender ini menggunakan teknik semulajadi yang memberi kesan yang kekal sebagai contoh ia akan memanjangkan zakar anda dan menambah kelebaran zakal anda.Banyak produk-produk lain yang menyatakan keberkesanan tapi ProExtender adalah berbeza. Anda akan dapat melihat perbezaan dengan mengunakan ProExtender antaranye pada masa yang singkat dapat memanjangkan zakar anda dan menambah kelebaran zakal anda dan juga anda tidak perlu lagi menghabiskan tenaga dengan menggunakan produk-produk yang berasas pil, pam dan urutan

ProExtender adalah salah satu alat senaman yang meningkatkan keupayaan suami dalam melayari bahtera rumah tangga bersama isteri tercinta

PENTING : LIHAT VIDEO INI

Kesan Penggunaan ProExtender :-

*Menambah kepanjangan zakar anda
*Menambah kelebaran zakar
*Meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok.
*Melancarkan peraliran darah ke saluran utama zakar.
*Mengelakkan dan mengubati penyakit mati pucuk.
*Menyelesaikan masalah klimaks pra-matang apabila bersama pasangan.
*Membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh faraj wanita dengan lebih dalam.

*Disclaimer:Result may vary from person to person

alat tarik zakar proextender V3

*menambah kepanjangan zakar anda sebanyak 24% secara purata.
*menambah kelebaran zakar anda sebanyak 19% secara purata.
*meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok.
*membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.
*membantu anda dan menjimatkan ribuan ringgit daripada pembedahan zakar.

*Disclaimer: Result using this product may vary from person to person

*Disclaimer:Result may vary from person to person

Soalan Lazim Berkenaan ProExtender

Berapakah umur yang sesuai?
Dari 18 tahun ke atas. ProExtender ini juga sesuai untuk golongan tua. Kajian menunjukkan lelaki yang berumur 60 dan 70 tahun juga menunjukkan kadar pertumbuhan ketara. Ini bermakna ProExtender sesuai untuk setiap peringkat umur.

Adakah akan terdapat kesan sampingan?

Tidak, jika anda gunakan mengikut kaedah yang diberi, ProExtender tiada sebarang risiko dan kesan sampingan akan berlaku.

Adakah ProExtender ini mengakibatkan mati pucuk atau lemah tenaga batin?

Tidak, zakar akan menegang dalam keadaan normal tanpa sebarang masalah.

Adakah pembesaran berlaku ketika tegang atau ketika zakar lembik?

Ya, pembesaran akan berlaku ketika zakar dalam kedua-dua keadaan tersebut.

Bolehkah ProExtender merawat zakar bengkok?

Ya , Selepas menggunakannya selepas beberapa bulan kesan ProExtender dapat dilihat dengan mata kasar.

Disclaimer: Result using this product may vary from person to person

Adakah memanjangkan zakar membuat zakar jadi kurus?

Tidak, pembesaran adalah bersifat sekata. Ia menjadikan zakar memanjang dan membesar sekaligus.

Sakit atau tidak?

Tidak, ProExtender dicipta khusus untuk keselesaan. Untuk permulaan anda akan rasa tidak selesa, lama kelamaan perasaan tersebut akan hilang.

Bolehkah saya menanggalkan ProExtender jika saya hendak kencing?

Ya, sudah tentu, selesai sahaja, pasang balik ProExtender.

Boleh saya ProExtender guna pada waktu tidur?

Tidak. Kami tidak mengsyorkan anda memakai ProExtender waktu tidur, sebab kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat zakar kita melecet.

Apa akan jadi jika tiba-tiba zakar saya tegang ketika memakai ProExtender?

Tiada apa akan berlaku. ProExtender akan berubah secara automatik.

Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika menggunakan ProExtender?

Anda boleh pakai jean, tetapi jika terlalu ketat anda buatlah andaian anda sendiri, janji selesa.

Jika saya pada kebiasaannya duduk untuk jangka waktu yang lama, bolehkah saya guna ProExtender?

Ya, tapi disyorkan anda berdiri untuk seketika agar perjalanan darah anda sempurna.

Bolehkah ProExtender dibasuh? Adakah ProExtender akan berkarat?
Adalah disyorkan anda membasuh ProExtender seminggu sekali. ProExtender tidak akan berkarat.

Perlukah saya letak minyak atau pelincir pada ProExtender?

Tidak perlu.

Berapa lama perlu saya memakai ProExtender dalam sehari?

ProExtender harus diguna selama 2-3 jam sehari. Bagaimanapun anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda. Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 10 minit selepas 2 jam memakai ProExtender. Dan kemudian anda boleh teruskan memakai ProExtender. Ingat, rehat 10 minit utk setiap 2 jam anda pakai ProExtender.

Adakah sakit bila menggunakan ProExtender?

Tidak, ProExtender ini adalah alat biasa tanpa bateri dan penggunaan bebas dari sebarang rasa sakit. Pengguna akan mengalami rasa tidak selesa pada tahap awal penggunaan tapi akan hilang setelah 2 atau 3 hari memakai ProExtender.

Penggunaan

Hari pertama memakai ProExtender adalah agak tidak berapa selesa. Ianya terasa seperti sengal- sengal kerana keberkesanan teknik “penarik otot” yang diaplikasikan oleh ProExtender.

Cara untuk memakai ProExtender ini adalah dengan memakainya secara berterusan selama satu jam atau dua jam. Kemudian, bolehlah dibuka selama setengah jam atau satu jam untuk merehatkan otot-otot yang telah dilatih itu.

Kemudian bolehlah dipakai kembali untuk mendapatkan matlamat asal agar otot menjadi bertambah dari segi saiz dari sudut diameter dan kepanjangannya.

ProExtender ini adalah sangat sesuai digunakan bila- bila masapun. Ini adalah kerana bentuknya yang kecil dan tidak kelihatan janggal apabila memakainya. Ianya boleh juga di simpan di dalam poket apabila tidak menggunakannya.

 

 

memanjangkan zakar
memanjangkan zakar dengan cepat
memanjangkan zakar secara alami
cara membesarkan zakar tradisional
memanjangkan zakar cara islam
memanjangkan zakar lelaki
memanjangkan zakar secara semulajadi
memanjangkan zakar secara tradisional
memanjangkan zakar alami
memanjangkan zakar zakar tradisional
cara memanjangkan zakar alami
alat memanjangkan zakar
alat untuk memanjangkan zakar
alat untuk membesarkan dan memanjangkan zakar
alat membesarkan dan memanjangkan zakar
alat membesar dan memanjangkan zakar
amalan memanjangkan zakar
ayat untuk memanjangkan zakar
cara memanjangkan batang zakar
bagaimana hendak membesarkan zakar
makanan yang boleh membesarkan zakar
cara memanjangkan bulu zakar
bagaimana cara membesarkan dan memanjangkan zakar
teknik latihan untuk memanjangkan batang zakar
cara membesarkan dan memanjangkan batang zakar
tips memanjangkan buah zakar
bagaimana mahu memanjangkan zakar
bagaimana untuk membesar dan memanjangkan zakar
cara memanjangkan zakar dengan cu003cbu003eepat
cara memanjangkan zakar secara alami
cara urutan memanjangkan zakar
cara nak memanjangkan zakar
cara memanjangkan zakar dengan urutan
video cara memanjangkan zakar
cara memanjangkan zakar tanpa minyak lintah
cara alami membesarkan dan memanjangkan zakar
memanjangkan zakar dengan berkesan
memanjangkan zakar dengan urutan
membesarkan zakar dengan bawang
cara memanjangkan zakar dengan cepat
cara membesarkan zakar dengan mudah
cara memanjangkan zakar dengan alami
hukum memanjangkan zakar dalam islam
tips memanjangkan zakar dengan cepat
cara memanjangkan zakar guna tangan
gambar cara membesarkan zakar
gambar urutan memanjangkan zakar

membesarkan zakar
membesarkan zakar dengan cepat
membesarkan zakar dengan bawang
membesarkan zakar secara alami
membesarkan zakar secara semulajadi
membesarkan zakar dengan suntikan
membesarkan zakar tradisional
membesarkan zakar dengan teh basi
membesarkan zakar cara islam
membesarkan zakar cara tradisional
tips membesarkan zakar alami
tuk membesarkan dan memanjangkan zakar
amalan membesarkan zakar
alat membesarkan dan memanjangkan zakar
alat memanjang dan membesarkan zakar
cara orang arab membesarkan zakar
membesarkan zakar blog
cara membesarkan zakar bergambar
teknik urutan membesarkan zakar bergambar
cara membesarkan zakar bagi orang gemuk
cara membesarkan zakar bagi remaja
cara membesarkan zakar beserta gambar
bagaimana cara membesarkan zakar
makanan yang boleh membesarkan zakar
membesarkan buah zakar
membesarkan zakar cara urutan
membesarkan zakar cara suntikan
membesarkan zakar cara mudah
membesarkan zakar cepat
membesarkan zakar cara arab
teknik membesarkan zakar cara islam
petua membesarkan zakar cara tradisional
cara membesarkan zakar cara kampung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *