produk memanjangkan zakar dengan cepat

pump zakar terbaik

cara-mudah-panjangkan-zakar

pump zakar  air bathmate Hercules – p

ump zakar  untuk standard  saiz pump zakar  air bathmate dan ia sesuai untuk lelaki dengan panjang tegang zakar sehingga 7 inchi  “. Ia mempunyai kapasiti panjang zakar maksimum 8.5 “dan lilitan maksimum 6.7”, jadi jika zakar anda sudah sekitar panjang itu atau yang lebih besar anda akan memerlukan sesuatu yang lebih besar. Saiz ini pump zakar(dan juga yang ini X30) akan menjadi pilihan terbaik untuk kebanyakan lelaki di malaysia . Hercules juga yang paling mahal dari kumpulan itu, tetapi jangan biarkan kamu menipu diri sendiri . Sesetengah lelaki mengatakan ia masih yang terbaik dan ia adalah salah satu digunakan oleh ramai lelaki.
bathmate hydromazX30 – The bathmate hydromaztelah direka untuk mendapatkan hasil yang maksimum untuk zakar anda dalam masa yang singkat. Oleh semula mereka bentuk hala sistem injap yang kuat dan lembut, bathmate hydromazmeningkatkan sedutan sebanyak 30% berbanding edisi sebelumnya. The X30 adalah kira-kira saiz yang sama dengan Hercules, jadi ia juga akan menjadi patut terbaik untuk majoriti lelaki yang bersaiz sederhana di luar sana dengan banyak ruang untuk kenaikan. Jumlah maksimum pertumbuhan tersedia apabila menggunakan model ini ialah 8.5 “panjang dan 6.7” ukur lilit.

pam zakar (2)
pump zakarhandsome up adalah pump zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. pump zakarini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.

kegunaan pump zakar handsome up
pump zakarpump zakarhandsome up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pump zakarini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

pump zakarpump zakarhandsome up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan pump zakarpump zakarhandsome up secara konsisten.

pump zaka randa dengan pump zakar handsome up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pump zakarini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan!

Anda digalakkan untuk membuang bulu zakar terlebih dahulu anda supaya tidak semak sangat dan boleh mengakibatkan kesakitan semasa proses menggunakan pum ini(tidak cukur pun tidak menjadi masalah).

Ambil kain, rendamkan dalam air suam (jangan menggunakan air panas, melecur nanti).Tuam zakar anda dengan kain tadi selama lebih kurang 5 minit. Tujuannya untuk meningkatkan aliran darah, melembutkan otot-otot & urat-urat zakar.

Ambil minyak (mana-mana minyak lintah yang terdapat dipasaran), sapu pada zakar & urutkan sehala dari pangkal ke hujung. Ulang 20-30 kali.

Ambil balang, pilih saiz getah yang sesuai dengan zakar anda. Getah ini untuk mengelakkan angin keluar dari balang semasa guna pump zakarnanti.

Masukkan zakar ke dalam balang. pump zakarsemaksimum yang boleh, tapi AWAS! jangan sampai sakit. Comfortable level: Ada rasa stretching tapi anda masih berasa selesa dengan tekanan yang anda gunakan. Biarkan zakar dalam balang selama 10 minit kemudian releasekan pressure dari balang. Biarkan zakar anda mengecil dengan sendiri baru cabut balang dari zakar anda.

Urut zakar anda semula seperti diatas. Tujuannya untuk refreshkan balik aliran darah anda semasa sesi penggunaan pump zakartadi.

Jangan lupa, basuh balang anda untuk sesi esok pula. Sebab jika tidak basuh, habuk-habuk mungkin akan melekat pada balang dan boleh menyebabkan gatal-gatal pada zakar anda nanti. Getah penutup jangan didedahkan pada angin dan perlu dilumur dengan minyak untuk mengelakan pecah dan merekah.

Ulang sesi senaman ini setiap hari selama 10 minit.

Jangan lupa untuk mengambil ukuran panjang dan ukur lilit sebelum memulakan senaman ini. Supaya mudah untuk anda monitor perkembangannya setiap minggu.

 

 

produk proextender

produk membesarkan zakar

Bagaimana untuk anda Menggunakan Sistem produk produk proextender ini

Produk produk proextender sebenar adalah sama dengan JES Extender standard cahaya model yang popular. Ia boleh dibeli sahaja, atau anda boleh mendapat manfaat daripada sistem keseluruhan produk proextender
Dengan menggunakan kombinasi berkuasa ini daya tarikan zakar dan akan meningkat dan tenaga lelaki, ditambah dengan teknik pembesaran zakar disediakan dengan sistem penuh, anda benar-benar akan memaksimumkan hasil yang anda akan dapat

Jadi bagaimana anda menggunakan produk extender itu sendiri? Ia benar-benar tidak begitu rumit. Anda pertama slaid cincin asas dan extender bar atas zakar, kemudian meletakkan kepala zakar anda melalui band silikon menarik ujung band ke bawah untuk mengetat kan ia. Anda kemudiannya menyesuaikan jumlah daya tarikan yang anda perlukan dengan berpusing bar extender pada setiap sisi.

Benar-benar, ia cukup banyak lurus ke depan dan mudah untuk digunakan. Untuk hasil yang terbaik, pengeluar mengesyorkan agar memakainya dengan sehingga 4-5 jam sehari untuk beberapa minggu pertama, secara beransur-ansur meningkat kepada sebanyak 12 jam setiap hari. Untuk maklumat lanjut, lihat halaman Soalan Lazim rasmi.

Berdasarkan pengalaman peribadi saya daripada menggunakan peranti, ia boleh dipakai tanpa disedari jika anda memakai seluar longgar atau seluar pendek.

Ia juga terbaik untuk memakai apabila anda tidak bergerak terlalu banyak untuk memastikan ia daripada datang longgar, jadi jika anda berada di hadapan komputer, menonton TV atau sebaliknya tidak menyebabkan sampah anda melantun sekitar banyak, anda harus denda.

Walau bagaimanapun, ia tidak mengesyorkan memakai semasa tidur kerana (kerana ereksi pada waktu malam) ia akan menjadi terlalu mudah untuk mencederakan diri sendiri atau merosakkan extender.

produk besarkan zakar dengan cepat dan panjangkan dan zakar,
produk untuk besarkan zakar,
produk yang boleh besarkan zakar dengan cepat dan panjangkan zakar,
produkpanjangkandan besarkan zakar dengan cepat dan panjangkan zakar,
produk berkesan besarkan zakar dengan cepat dan panjangkan zakar,
produk paling berkesan untuk besarkan zakar dengan cepat dan panjangkan zakar,
produk besarkan zakar dengan cepat dan panjangkan zakar yang berkesan,
produk besarkan zakar lelaki,
tips besarkan zakar dengan cepat dan panjangkanzakar tanpa menggunakan produk,
produk besarkan zakar dengan cepat dan panjangkansaiz zakar,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *